Qui som 2017-10-25T23:13:20+00:00

Qui som

Som un equip de professionals sanitaris (metges, psicòlegs, psicopedagogs, logopedes, optometristes, etc.) entusiastes de la medicina preventiva i molt interessats en l’àmbit escolar.
La col·laboració entre el medi sanitari i el medi escolar ha demostrat ser altament beneficiosa pels nens, nenes i adolescents. És fonamental la col·laboració entre els professionals que treballen en aquests dos àmbits, ja que aborden aspectes diferents però complementaris en etapes que són fonamentals per al desenvolupament i formació dels escolars.
Els professionals sanitaris han de donar el suport necessari a les activitats d’educació per la salut en el medi escolar en la forma que ho necessitin els docents i en funció de les necessitats de la població escolar. Els exàmens de salut de les nenes i nens en edat escolar tenen un paper fonamental en la cura de la salut de la població infantil permetent d’aquesta forma detectar problemes de salut que poden interferir en el seu desenvolupament, aprenentatge i adaptació al medi escolar.